Artists
Irene Solà, Notes on a novel (that I am not going to write), or the swimming pool, or the hair, the herb and the bread or the tomato plant. A partir del 18 de setembre de 2017. A partir del 18 de septiembre de 2017. From the 18th September of 2017. Projecte no expositiu, Entorns Digitals. Llegeix la biografia. Proyecto no expositivo, Entornos Digitales. Lee la biografía. Non exhibition Project, Digital Environments. Read the biography.

Irene Solà és escriptora i artista.

Ha exhibit i llegit la seva obra a la Whitechapel Gallery (Londres), al Loop Festival, al CCCB, a Can Felipa, a la Sala d’Art Jove, a l’Institut Cervantes de Londres, a l’ACVic, al Bòlit (Girona), al Museu de l’Empordà, a la Biennal d’Art Contemporani Català, a la Biennale de la Jeune Création Européenne, al Quick Time Festival (Reykjavík), al Festival Internacional de Poesia de Sant Cugat, a la Festa de la Poesia de Sitges i al Festival Poesia i +, entre altres.

Ha rebut les ajudes a la creació literària del Departament de Cultura de la Generalitat 2016, la Beca Art Jove 2015, la Beca Ciutat de Vic a la Creació Artística 2013 i el Premi de Poesia Amadeu Oller 2012.

També ha estat comissària de l’exposició Creure en 10 coses impossibles abans d’esmorzar per a H. Associació per a les Arts Contemporànies, i ha editat el fanzín VOLS RUSSOS.

Ha estudiat el grau de Belles Arts a la Universitat de Barcelona i a la Listaháskóli Íslands; té un màster de Literatura, Cinema i Cultura Visual per la Universitat de Sussex, i ha fet el curs de poesia americana moderna i postmoderna a la Universitat de Pennsilvània.

Ha publicat el poemari Bèstia (Galerada) / Beast (Shearsman Books).

Irene Solà es escritora y artista.

Su obra ha sido expuesta y leída en la Whitechapel Gallery (Londres), en el Loop Festival, en el CCCB, en Can Felipa, en la Sala d’Art Jove, en el Instituto Cervantes de Londres, en el ACVic, en el Bòlit (Girona), en el Museu de l’Empordà, en la Biennal d’Art Contemporani Català, en la Biennale de la Jeune Création Européenne, en el Quick Time Festival (Reikiavik), en el Festival Internacional de Poesia de Sant Cugat, en la Festa de la Poesia de Sitges y en el Festival Poesia i +, entre otros.

Ha recibido las ayudas a la creación literaria del Departamento de Cultura de la Generalitat 2016, la Beca Art Jove 2015, la Beca Ciutat de Vic a la Creació Artística 2013 y el Premi de Poesia Amadeu Oller 2012.

También ha sido comisaria de la exposición Creure en 10 coses impossibles abans d’esmorzar para H. Associació per a les Arts Contemporànies, y ha editado el fanzine VOLS RUSSOS.

Ha cursado el grado de Bellas Artes en la Universidad de Barcelona y en la Listaháskóli Íslands; posee un máster en Literatura, Cine y Cultura Visual por la Universidad de Sussex, y ha realizado el curso de poesía americana moderna y posmoderna en la Universidad de Pensilvania.

Ha publicado el poemario Bèstia (Galerada) / Beast (Shearsman Books).

Irene Solà is a writer and artist.

She has shown and read her work at the Whitechapel Gallery (London), Loop Festival, CCCB, Can Felipa, Sala d’Art Jove, Instituto Cervantes (London), ACVic, Bòlit (Girona), Museu de l’Emporda, Biennal d’Art Contemporani Català, Biennale de la Jeune Création Européenne, Quick Time Festival (Reykjavik), Festival Internacional de Poesia de Sant Cugat, Festa de la Poesia de Sitges and Festival Poesia i +, among others.

She received one of the 2016 grants for literary creation awarded by the Catalan Government Department of Culture, the 2015 Art Jove grant, the 2013 Ciutat de Vic grant for artistic creation and the 2012 Amadeu Oller Poetry Prize.

She curated Creure en 10 coses impossibles abans d’esmorzar for H. Associació per a les Arts Contemporànies and has also edited the fanzine VOLS RUSSOS.

She studied for her BA in Fine Arts at the University of Barcelona and Listaháskóli Íslands and for her MA in Literature, Film and Visual Culture at the University of Sussex, and took the Modern and Postmodern American Poetry course at the University of Pennsylvania.

She has published the poetry collection Bèstia (Galerada) / Beast (Shearsman Books).

Barcelona Producció és una iniciativa de La Capella. Barcelona Producció es una iniciativa de La Capella. Barcelona Producció is an initiative of La Capella.
Cat / Esp / Eng